Kantoorkasten

 

Officecity.be beschikt over een ruim assortiment kantoorkasten, in verschillende varianten en uitvoeringen. Standaard leveren wij die gebruiksklaar bij u thuis of op kantoor. Voor moeilijk bereikbare ruimtes hebben wij een aanbod van demonteerbare kasten, die u eenvoudig en snel zelf in elkaar zet. Onze voorraadkleuren zijn doorgaans zwart, grijs en zilver. Andere kleuren zijn vanzelfsprekend leverbaar, mits een wachttijd van 4 tot 5 weken. De meeste van onze kantoorkasten worden in hoogwaardig staal geproduceerd. Daarnaast bieden wij ook een aanbod kasten in melamine aan. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën kasten die wij momenteel ter beschikking hebben.

 

Roldeurkasten Roldeurkasten
Roldeurkasten zijn voorzien van soepel lopende roldeuren in kunststof. U bespaart ruimte en vermijdt opendraaiende deuren. De kastinhoud is bovendien extra makkelijk bereikbaar, vanuit elke hoek. De roldeuren openen en sluiten langs een rail die onderaan in de kast wordt gemonteerd. Dit robuuste systeem garandeert een langdurig en intensief gebruik, zonder problemen. Alle roldeurkasten zijn standaard voorzien van laterale legborden, waaronder u naar eigen behoefte ook hangmappen kunt installeren. De roldeurkasten zijn af te sluiten met een slot.
Bekijk hier onze roldeurkasten


Draaideurkasten Draaideurkasten
Draaideurkasten openen en sluiten door middel van twee naar buiten draaiende deuren. Deze kasten worden volledig in staal geproduceerd, met een gemiddelde wanddikte van 0,7 cm. Dit geldt overigens voor alle kasten uit ons aanbod. Draaideurkasten zijn standaard voorzien van laterale legborden, waaronder u naar eigen wens hangmappen kan archiveren. Alle draaideurkasten zijn af te sluiten met een slot.

Bekijk hier onze draaideurkastenSchuifdeurkasten Schuifdeurkasten
Al onze schuifdeurkasten openen en sluiten door middel van twee soepel lopende schuifdeuren. De toplaag in melamine is krasbestendig, niet-reflecterend en makkelijk te onderhouden. Naast de standaard schuifdeurkasten voorzien wij ook akoestische exemplaren, speciaal ontworpen voor het geruisloos openen en sluiten van de deuren. Alle schuifdeurkasten zijn af te sluiten met een slot.

Bekijk hier onze schuifdeurkasten

hangmappenkasten Hangmappenkasten
Documenten, dossiers en papieren bergt u makkelijk op in een hangmapkast. De hangmap wordt opgehangen aan de twee parallelle rails in de lade, door middel van twee haakjes. Ons aanbod voorziet zowel kasten voor A4-hangmapjes als voor A4-folio-mappen. In de meeste kasten kan u beide formaten samen archiveren. De breedte tussen de haakjes varieert van 330 mm voor A4 tot 360 mm voor de A4-folio-exemplaren. De laden van onze hangmapkasten zijn centraal af te sluiten met een slot en zijn standaard voorzien van een kantelbeveiliging. De laden lopen soepel en geruisloos.

Bekijk hier onze hangmappenkastenpostkasten Postkasten
Om uw post te organiseren bevelen wij verschillende postkasten aan. Kleine exemplaren laten zich perfect op een bureau plaatsen, terwijl de grotere postkasten in een centrale ruimte zeker een plaats vinden. De meeste kasten zijn geschikt voor het opbergen van A4-formaten.

Bekijk hier onze postkasten

tekeningkasten Tekeningkasten
Tekeningkasten kan u naar eigen wens inrichten per lade. Al uw grotere documenten vinden op die manier een veilige bewaarplaats. Wij leveren de tekeningkasten in secties van vijf lades, zowel voor A0- als A1-formaat. Elke lade is voorzien van een aandrukstang en heeft aan de achterzijde een teruggebogen rand, zodat uw documenten zonder schade of kreuken veilig opgeborgen zijn. Het is niet aan te raden meer dan drie secties op elkaar te stapelen.

Bekijk hier onze tekeningkastenordnerzuilen Ordnerzuilen
Met een ordnerzuil bergt u uw kantoormateriaal op een praktische en originele manier op. Wij voorzien zowel de ronde als de vierkante uitvoeringen. De ordnerzuilen draaien volledig rond hun as, zodat u makkelijk bij uw mappen of benodigdheden kan. De zuilen zijn er in uitvoeringen van één tot zes verdiepingen. Dit maakt ze de ideale kantoorkast en een flexibel opbergsysteem.

Bekijk hier onze ordnerzuilen

folderstandaards Folderstandaards
Voor het ten toon stellen en opbergen van uw folders en brochures bevelen wij u een folderstandaard aan. Alle standaards, houders en kasten zijn beschikbaar in een heel uitgebreide variatie van uitvoeringen en afmetingen. Wij leveren bovendien met plezier een pak accessoires, zoals wielen, lampjes, bordjes en dergelijke.

Bekijk hier onze folderstandaards

brandkasten Brandwerende archiefkasten
Extra informatie over onze brandwerende archiefkasten vindt u terug op de speciale brandkasten pagina.vitrinekasten Vitrinekasten
U wil uw aanbod op een originele manier tonen aan potentiële klanten? De vitrinekast leent zich daar perfect voor. De inhoud is altijd vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar. Wij leveren deze vitrinekasten met zowel pootjes als wieltjes. Optioneel kunnen een aantal vitrinekasten uitgerust worden met lampen, zodat uw producten letterlijk in de spotlights staan. De kasten zijn gemaakt van sterk glas en worden zowel in de ronde als de vierkante uitvoering aangeboden.

Bekijk hier onze vitrinekastenlockerkasten Lockerkasten
De lockerkasten of garderobeskasten worden geproduceerd in sterk staal en vinden perfect een plaats in eender welke kleedkamer, garderobe of algemene bedrijfsruimte. De lockers zijn beschikbaar in uitvoeringen met één vak tot en met zestien vakken. Alle vakken van de lockers kunnen worden afgesloten met een sleutel, een hangslot of een elektronisch slot. Standaard leveren wij de lockers met een slot en twee sleutels. Naast onze lockerkasten kunnen wij ook een ruime collectie schoolkluisjes aanbieden.

Bekijk hier onze lockerkastendressoirkasten Dressoir kasten
Een dressoir is een lage of halfhoge kast die zowel materiaal kan bevatten als toelaat er spullen op te zetten. Deze kasten worden gemaakt van melamine, een hoogkwalitatief materiaal met houtlook, krasbestendig en anti-reflecterend. Naast dressoirkasten bieden wij ook een brede lijn boekenkasten aan. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waarin wij ook bijpassende bureaus en ander kantoormeubilair kunnen voorzien.

Bekijk hier onze dressoirkasten 

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.