Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

038­ 081370

Verlichting informatie

Verlichting is één van die zaken die vaak pas achteraf ter sprake komen. Nochtans mag u er bij de inrichting van uw kantoor niet te licht over gaan. Uw ogen onnodig belasten kan op lange termijn tot gezichtsverlies leiden. Op korte termijn kan slechte verlichting rechtstreeks zorgen voor vermoeidheid, concentratieverlies en hoofdpijn.

In ons assortiment vindt u stijlvolle, elegante en functionele lampen, voor comfortabel en rustig licht. Wenst u net dat tikkeltje extra, dan bieden wij ook meer exclusieve verlichting aan. Officecity.be houdt ook rekening met uw individuele wensen. LED-verlichting of spaarlampen zijn een mogelijkheid. Een stuk van ons aanbod kan ook uitgerust worden met een dimmer, die besparend werkt en die toelaat de gewenste lichtstand altijd aan te passen. Al onze lampen zijn van goede kwaliteit en gemaakt om warmteverlies tot een minimum te beperken.

 

Verlichting

De juiste verlichting is van groot belang in elke ruimte waar u ettelijke uren per dag doorbrengt. In een kantoor is dat dus absoluut het geval. Stijlvol, sfeervol of louter functioneel, in het onderstaande overzicht bieden wij een ruim assortiment kantoorverlichting aan. Stuk voor stuk van goede kwaliteit en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren