Kantoorstijl van OfficeCity stylist Sabine: Organic Cool

Hoogpolige, ronde vloerkleden en comfortabele banken met afgeronde hoeken creëren een uitnodigende en knusse ambiance. De natuurlijke kleuren en lichte houtsoorten dragen bij aan de organische en luchtige uitstraling van deze stijl. Imperfecties worden omarmd, vooral in de vorm van grove, ronde meubelvormen en lichte kleuren.


Organic Cool

"Kleur heb ik nodig. Het maakt me blij. Van warme mediterrane kleuren tot felle vintage tinten. Bij Organic Cool zie je ook veel kleuren terug, deze zijn alleen minder dominant aanwezig. Het is een palet van zachte en vriendelijke tinten."


Sabine

Materiaalgebruik Organic Cool

De nadruk ligt op natuurlijke en organische materialen die een gevoel van duurzaamheid en authenticiteit oproepen. Lichtgekleurd hout neemt hierbij een belangrijke rol in. Rondingen zijn prominent aanwezig in zowel accessoires als meubels, wat een luchtig en geborgen gevoel aan het interieur toevoegt. Grovere texturen en imperfecties in het hout en andere materialen worden omarmd, waardoor een karaktervolle en warme uitstraling ontstaat.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Kleurgebruik Organic Cool

Het kleurenpalet bestaat uit beige-, bruin- en crèmetinten om de nadruk te leggen op de organische en lichte sfeer. Deze kleuren dragen bij aan de comfortabele en geborgen ambiance van het interieur, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje nostalgie oproepen. Om levendigheid toe te voegen wordt het kleurenpalet aangevuld met lichte tinten roze, geel en groen.

OfficeCity Stylist: Sabine

Wanneer de telefoon gaat voor een nieuw project jeuken de creatieve handen van Sabine. Er is geen dag dat ze niet bezig is met creaties. Van interieurstyling tot fotografie. Sabine heeft gestudeerd aan Akademie Voque. Ze heeft zich daar gespecialiseerd in Media Mode Styling, Media Interieur Styling en All-Round stylist. Vanuit haar eigen Studio NEON in Haarlem plant en dirigeert ze photoshootproducties en geeft ze advies op het gebied van kleur, interieur en verkoopstyling. Vanaf 2018 is ze als Projectadviseur en Interieurstyliste werkzaam bij OfficeCity.

archangelarchangel

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.