Terrasstoelen

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Horeca terrasstoelen

Horeca terrasstoelen

Bijna niks is aantrekkelijker dan de sfeer van een opgevuld terras. Een comfortabel en gezellig ogend buitenterras met de juiste stoelen en tafels is een echte publieksmagneet voor uw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Zelfs als het weer minder goed is, heeft een terras een uitnodigende werking op voorbijgangers. Het is daarom belangrijk om terrasstoelen te kiezen die hier een bijdrage aan leveren.


Functionele horeca stoelen

Naast dat terrasstoelen een goede uitstraling kunnen geven aan uw terras, zijn de praktische voordelen ook zeer gunstig. Zo zijn onze terrasstoelen stevig en daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast zijn de stoelen gemaakt van waterbestendig materiaal en zijn ze zeer eenvoudig te reinigen na een drukke dag op het terras. Bovendien zijn de terrasstoelen licht van gewicht en zijn ze stapelbaar wat erg handig is voor als het terras elke dag opgeruimd dient te worden.


Combineer met terrastafels en ander horeca meubilair

Een volledig terras met geschikt meubilair is zeer aantrekkelijk voor gasten. Het is daarom aangeraden om onze terrasstoelen te combineren met de terrastafels uit ons assortiment. Mocht u ook op zoek zijn naar horeca meubilair voor binnengebruik, dan bent u bij ons ook op het goede adres. Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder horeca stoelen, horeca banken & fauteuils, barkrukken, horeca tafels, horeca kasten en horeca verlichting. Voor advies over uw horeca inrichting kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.