Barkrukken

26 Producten

Aflopend sorteren

26 Producten

Aflopend sorteren

Horeca barkrukken

Horeca barkrukken

Barkrukken en/of barstoelen zijn onmisbaar in cafés en horecagelegenheden. Ze zijn niet alleen zeer praktisch, maar ook nog eens stijlvol wat een uitnodigende sfeer kan creëren in uw horecazaak. Afhankelijk van waar u de barkrukken wilt plaatsen, kunt u kiezen voor een specifieke variant. Zo bieden wij varianten aan met of zonder armleggers en zijn sommige barkrukken draaibaar. Door ons brede assortiment aan barkrukken kunt u de kruk vinden die perfect aansluit op uw horeca interieur.


Combineer met ander horeca meubilair

Onze horeca barkrukken zijn perfect te combineren met ons assortiment aan horeca stoelen, horeca tafels en horeca verlichting. Door meerdere horeca meubels op elkaar aan te laten sluiten, wordt een uitnodigende sfeer gecreëerd wat zeer belangrijk is voor horecagelegenheden. Geschikt horeca meubilair zorgt er namelijk voor dat gasten zich sneller thuis voelen en eerder terug zullen komen.


Diverse materialen

Onze barkrukken zijn verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten. Zo bieden wij krukken aan van onder andere eco-leer, PU leer, velvet stof, microvezel en ribstof (ook wel corduroy). Zo kunt u kiezen voor de barkruk die het beste aansluit op uw horeca meubilair. Al deze materialen bieden een zeer aangenaam zitcomfort en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bovendien is het merendeel gemaakt van waterafstotend materiaal. Dit houdt in dat zelfs de hardnekkigste vloeistof niet vast wordt gehouden; om de vloeistof te verwijderen is enkel een doekje nodig.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.