Banken en fauteuils

12 Producten

Aflopend sorteren

12 Producten

Aflopend sorteren

Banken en fauteuils

Horeca banken en fauteuils

Een zitbank/fauteuil maakt tegenwoordig vaak deel uit van horeca meubilair en interieur en is de ideale toevoeging in een restaurant, café of bedrijfskantine. Onze horeca banken en fauteuils zorgen voor sfeer en comfort in uw horecagelegenheid. U kunt kiezen uit diverse soorten modellen. Zo bieden we zitmeubilair aan in verschillende afmetingen en kleuren. Op deze manier kunt u de banken en fauteuils aan laten sluiten op de rest van uw horeca inrichting.


Combineer met ander horeca meubilair

Onze horeca banken en fauteuils zijn perfect te combineren met ons assortiment aan horeca stoelen, horeca tafels en horeca kasten. Creëer een complete inrichting door divers horeca meubilair samen te voegen. Geschikt horeca meubilair is belangrijk omdat mensen zich in een mooie gastvrije omgeving sneller thuis voelen en eerder terug zullen komen naar uw horecazaak.


Comfort gepaard met design

Onze horeca banken en fauteuils zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben daarnaast ook een zeer aangenaam zitcomfort. Design en comfort gaan daarom hand in hand wat onze banken en fauteuils uitermate geschikt maken voor de horeca. Het comfortabele materiaal is bovendien in veel gevallen waterafstotend en zeer eenvoudig schoon te houden wat, voornamelijk in horecagelegenheden, zeer gunstig is. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.