Het 1,5 meter kantoor

De anderhalve meter-economie vraagt om een nieuwe interpretatie van de kantoorruimte en de werkplek. Afstand en ruimte zijn daarin van belang, net als bijvoorbeeld afscherming en hygiëne. Tegelijkertijd blijven ergonomie en optimaal contact tussen werknemers essentieel voor werkplezier en productiviteit. In ons assortiment vindt u naast scheidingswanden en producten voor hygiëne ook het juiste meubilair voor inrichting van uw kantoortuinen, vergaderruimten en de kantine in het nieuwe 1,5 meter kantoor.


Scheidingswanden

In het 1,5 meter kantoor is beperking van verspreiding van virussen belangrijk. De scheidingswanden en plexiglas panelen in ons assortiment helpen u daarbij. Een akoestische scheidingswand plaatst u bijvoorbeeld tussen bureaus. Dat biedt bescherming én door demping van omgevingsgeluid ook meer rust en verbeterde mogelijkheden voor concentratie. De volledig transparante plexiglas privacy panelen plaatst u eenvoudig op ieder type bureau. Contact tussen werknemers blijft daarmee optimaal mogelijk én is veilig. We hebben ook spatschermen van gehard veiligheidsglas in ons assortiment. Gehard glas heeft wat voordelen ten opzichte van plexiglas. Zo zal het een stuk minder snel krassen, is het een duurzaam product met 100% recyclebaar glas.

Producten

Thuiswerkplek

In de 1,5 meter economie werken meer werknemers vaker thuis. Dat vraagt om een thuiswerkplek die volgens ARBO normen en dus ergonomisch verantwoord ingericht is. Lichamelijke klachten als nekpijn, rugpijn en stijfheid worden voorkomen met een goed instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. De thuiswerker kan ook kiezen voor het eenvoudig verplaatsbare en inklapbare ergonomische thuiswerkstation. Staan en zitten kan dan op elke plek afgewisseld worden en een beeldscherm of laptopscherm bevindt zich altijd op de juiste hoogte.

Producten

Bureauopstellingen

Ruimte en afstand zijn in het 1,5 meter kantoor belangrijker dan ooit. U bereikt dat met ruime bureauopstellingen. Maar ook met bureaus met vastgezette afschermingswanden en bijvoorbeeld met losstaande scheidingswanden tussen bureaus. Scheidingswanden kunnen niet alleen tussen bureaus worden geplaatst, maar ook aan de zijkant, zodat ook opstellingen van 4 werkplekken en meer mogelijk zijn. Onze plexiglas wanden kunt u bijvoorbeeld op elke gewenste opstelling plaatsen. In ons assortiment vindt u verschillende opstellingen die geschikt zijn voor gebruik in uw 1,5 meter kantoor.

Producten

Vergaderruimte

In een goed functionerend 1,5 meter kantoor vergaderen uw werknemers met meer ruimte en afstand. Mogelijkheden voor communicatie moeten daarbij gewaarborgd zijn. Kies bijvoorbeeld voor een ruimere vergadertafel. Meer afstand ontstaat dan vanzelf. Of plaats volledig transparante plexiglas panelen op uw vergadertafels en draag op die manier bij aan beperking van overdracht van virussen. Werknemers die vanuit huis deelnemen aan een vergadering hebben baat bij een optimale en ergonomische inrichting van hun thuiswerkplek

Producten

Kantineruimte

De kantine in uw 1,5 meter kantoor is ruim opgezet. Er is meer afstand tussen tafels en stoelen. Tegelijkertijd zijn er betere mogelijkheden om in groepjes van maximaal drie personen te lunchen of koffie te drinken en toch voldoende afstand te bewaren. Kies voor kantinestoelen die gemakkelijk en snel zijn schoon te maken. In ons assortiment vindt u verschillende stoelen en tafels om uw kantine ruimtelijk in te richten.

Producten

Communicatie

Het is handig om in kantoor stickers en informatie aan te brengen om mensen te helpen herinneren aan het nemen van 1,5 meter afstand. Stickers kunnen eenvoudig worden aangebracht en en A4 display kan gemakkelijk op elke gewenste plek neergezet kunnen worden.

Producten

Hygiëne

Persoonlijke hygiëne en een hygiënische werkplek zijn essentieel in uw 1,5 meter kantoor. Vaker handen wassen vraagt om regelmatig bijvullen van zeepdispensers. Faciliteiten om handen goed te drogen zijn daarbij onmisbaar. Een werkplek is hygiënischer als elke werknemer een eigen toetsenbord en muis gebruikt en het bureau regelmatig wordt gereinigd. Bureaustoelen houdt u fris en stofvrij door gebruik te maken van onze bureaustoelen schoonmaken service.

Bureaustoelen schoonmaken
Copyright © 2021 Officecity Kantoormeubelen B.V.