Lockers 5-15 vakken

Alle lockers worden gebruiksklaar geleverd. De lockers zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal voor een langdurig en intensief gebruik. De vakken zijn afsluitbaar met een slot.

26 Producten

Aflopend sorteren

26 Producten

Aflopend sorteren

Lockers 5-15 vakken informatie

Lockers 5-15 vakken

Wanneer u regelmatig klanten ontvangt of met veel personeel werkt, is het handig als iedereen zijn of haar persoonlijke spullen veilig kan opbergen. Onze lockers zijn perfect voor dat doel. Gelast in één stalen geheel en afgewerkt met een krasbestendige epoxy-poedercoating bent u verzekerd van een lang en intensief gebruik, ook door verschillende gebruikers.

De deuren zijn ter versteviging voorzien van stootdoppen en een naamkaarthouder die gepersonaliseerd gebruik toelaat. Cilindersloten en valgrendelsluiting hebben wij standaard op voorraad. De lockers tot vijftien vakken kunnen gecombineerd worden naar wens, in een veelvoud van vijf. Werkt u regelmatig met geurgevoelige stoffen of in een vochtige omgeving, kies dan voor de geperforeerde deuren en garandeer een betere luchtcirculatie. Bij aankoop van onze lockers bieden standaard wij een garantie van twee jaar. Onze lockers voldoen allemaal aan de AFNOR-norm.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.