Lockers 3-4 vakken

Lockers zijn uitermate geschikt om de eigendommen van uw personeel of klanten veilig op te bergen. De lockerkasten worden in zijn geheel geleverd, u hoeft dus niks te monteren. Alle producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn van hoge kwaliteit staal.

14 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

14 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Lockers 3-4 vakken informatie

Lockers 3-4 vakken

Wanneer u regelmatig klanten ontvangt of met veel personeel werkt, is het handig als iedereen zijn of haar persoonlijke spullen veilig kan opbergen. Onze lockers zijn perfect voor dat doel. Gelast in één stalen geheel en afgewerkt met een krasbestendige epoxy-poedercoating bent u verzekerd van een lang en intensief gebruik.

De deuren zijn ter versteviging voorzien van stootdoppen en een naamkaarthouder die gepersonaliseerd gebruik toelaat. Cilindersloten en valgrendelsluiting hebben wij standaard op voorraad. De lockers tot vier vakken kunnen gecombineerd worden naar wens, in een veelvoud van vier. Werkt u regelmatig met geurgevoelige stoffen of in een vochtige omgeving, kies dan voor de geperforeerde deuren en garandeer een betere luchtcirculatie.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.