Scheidingswanden

Een scheidingswand creëert de nodige privacy op een werkplek. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om de scheidingswanden te plaatsen. U kunt deze zowel bevestigen op uw bureaublad als vrijstaand plaatsen. Optioneel kunt u kiezen voor een akoestische scheidingswand, deze zijn geluidsdempend.

Items 1-40 van 44

Pagina
Aflopend sorteren

Items 1-40 van 44

Pagina
Aflopend sorteren

Scheidingswanden informatie

Scheidingswanden informatie

Een scheidingswand of privacy-paneel is de beste manier om elke medewerker zijn/haar eigen werkplek te gunnen. Bovendien creëert een wand minder afleiding en verhoogt de concentratie. Eventueel kiest u voor een scheidingswand die speciaal ontworpen is om geluid te weren.

In ons assortiment vindt u lage wanden die zich makkelijk met bureauklemmen laten vastzetten op het werkblad. Hou er rekening mee dat hiervoor een bureaublad van 25 mm of 30 mm noodzakelijk is. Daarnaast voorzien wij ook vrijstaande scheidingswanden. Deze laatste zijn zowel met vaste voet als met wielen leverbaar. Om extra stevigheid te garanderen kan u deze vrijstaande wanden met behulp van hoeksteunen extra bevestigen aan een bureau.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.