Receptiebalie Counter Designline

  • Levertijd:
    2-3 weken
  • Leveringstarief:
    Rho
  • Artikelnummer:
    rbcdl
Van 1.429,00 € Naar 919,00 € 1.111,99 €
uw korting: -36%

Receptiebalie Counter Designline
De Receptiebalie Designline heeft door de strakke rechte vormen in combinatie met het paneel voorop de balie een unieke uitstraling. De balie is afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. De kleur van de ombouw en de kleur van het paneel kunt u zelf kiezen, zodat u zelf uw eigen unieke receptiebalie kunt samenstellen. Achter de balie zit een werkplek die u optioneel met ledverlichting of kunt uitvoeren. Waarachter de receptie medewerk(st)er kan zitten. De balie bestaat uit een hoog gedeelte en een laag gedeelte (counter). Optioneel kunt u kiezen voor ledverlichting onder het frontpaneel, zodat de balie nog unieker wordt. De ledverlichting kunt u met een schakelaar aan en uit zetten.

Kleur ombouw: 
- Wit / Wengé / Elm / Beton / Licht noten 

Kleur paneel:
- Wit / Wengé / Licht noten / Oranje (RAL 2000) / Beige (RAL 1019) / Donker grijs (RAL 7022) / Grijs (RAL 7004) / Groen (RAL 6013)

Afmetingen:
- B286 x D112,5cm
- B306 x D112,5cm

De hoogte van de receptiebalie is 113cm.

Materiaal:
- Blad: 4cm dik blad, melamine, rechte kantstroken stootvast ABS 2 mm passend bij bovenblad.
- Melamine (wasbaar, antikras, en antispiegeling), top kwaliteit.

Afwijkende afmetingen:

- De receptiebalie is met aanbouwelementen te vergroten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over afwijkende afmetingen.

Levering:
- Deze balie wordt standaard ongemonteerd geleverd achter de eerst gesloten deur. Uiteraard is het mogelijk deze te laten monteren, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Bijbehorende producten

Copyright © 2018 Officecity Kantoormeubelen B.V.