Tekeningkasten

Tekeningkasten zijn ontwikkeld met het oog op het opbergen van documenten op diverse formaten, van A0 tot A7. Alle tekeningkasten worden gebruiksklaar geleverd en zijn van hoogstaande staalkwaliteit.

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Tekeningkasten informatie

Bisley tekeningkast

Alle tekeningkasten van Bisley zijn flexibel in te richten met behulp van de verkrijgbare ladeverdelers. Deze laten u toe om naast de A0- en A1-formaten ook kleinere documenten (A2, A3, A4) netjes op te bergen. Elke lade is voorzien van een aandrukstang en heeft aan de achterzijde een teruggebogen rand, zodat uw documenten zonder schade of kreuken veilig opgeborgen zijn. De geleiders maken gebruik van dubbele kogellagers en een uittrekbeveiliging.

Bisley is één van de grootste producenten van stalen archiefkasten. De tekeningkasten kenmerken zich door een kwaliteitsvolle afwerking, met oog voor detail. Volledig in staal zijn ze stevig en geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Elke lade is voorzien van twee etikethouders, zodat u overzichtelijk kan archiveren. Wij leveren de kasten volledig gemonteerd per sectie (vijf lades) bij u thuis of op kantoor af. Bij een levering inclusief plaatsing wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt. Vanzelfsprekend plaats de transporteur meerdere secties graag voor u op elkaar.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.