Systeemkaartenkasten

Bisley heeft een uitgebreid assortiment systeemkaartenkasten. In elke lade kan men 2 tot 3 rijen kaarten archiveren waarbij elke rij is voorzien van een verstelbare metalen kaartensteun. De laden lopen soepel en stil dankzij de telescooprails op rolgeleiding. Op de voorzijde van elke lade is een grote en duidelijk zichtbare etikethouder geplaatst. Zoekt u een andere bisley systeemkaartenkast of kaartenkast? Neem contact op met onze klantenservice.

3 Producten

Aflopend sorteren

3 Producten

Aflopend sorteren

Systeemkaartenkasten informatie

Bisley systeemkaartenkast

Dankzij het uitgebreide assortiment van Bisley bergt u vanaf nu al uw (systeem) kaarten veilig en netjes op. De compacte Bisley-kaartenkasten bieden een goede en zeer betaalbare manier om kaarten overzichtelijk, uit het zicht en toch binnen handbereik op te slaan.

Bisley voorziet kaartkasten die geschikt zijn voor A5-, A6- of A7-formaat, uitgerust met één lade of twee laden naast elkaar. Het gepatenteerde koppelsysteem laat toe de kaartkasten in verschillende configuraties met elkaar te verbinden. Elke rij is bovendien verstelbaar door middel van een metalen kaartensteun. De lades lopen stil en soepel over de telescooprails op rolgeleiding. Aan de voorzijde van elke lade beschikt u over een grote en duidelijk zichtbare etikethouder. De Bisley-systeemkaartkasten kenmerken zich door een kwaliteitsvolle afwerking en worden volledig in staal geproduceerd. Elke kast heeft een garantie van vijf jaar. Wenst u een andere Bisley-kaartkast of zoekt u een alternatieve manier om uw systeemkaarten op te bergen? Contacteer vrijblijvend onze klantendienst.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.