Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten Glide van Bisley zijn de nieuwe generatie schuifdeurkasten met de kwaliteit en oog voor detail zoals wij dat van Bisley gewend zijn. Deze kasten zijn allemaal uitgerust met een zachte close op de deuren. Tevens heeft u de keuze uit gladde deuren, geperforeerde deuren en akoestische deuren om het geluid in een open ruimte te dempen. Kortom; schuifdeurkasten van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking. 

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Schuifdeurkasten informatie

Bisley schuifdeurkast

In de schuifdeurkasten van Bisley bergt u op een stijlvolle manier uw documenten en kantoormateriaal op. Ons aanbod bestaat uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren, zodat u vast en zeker de schuifdeurkast vindt die bij uw persoonlijke wensen past. De kasten zijn af te sluiten met een cilinderslot (inclusief 2 sleutels).

Al deze kasten zijn uitgerust met een zachte ‘close’ op de deuren en bestaan met gladde of geperforeerde deuren. Om het geluid in grotere open ruimtes te dempen kunnen wij ze ook leveren met akoestische deuren. De schuifdeurkasten van Bisley zijn ruimtebesparend. Opendraaiende deuren behoren definitief tot het verleden. Uitgevoerd in een kwalitatief staal en met een luxueuze uitstraling dubbelen deze kasten perfect als dressoir of ‘room-divider’. Perfect afgewerkte schuifdeurkasten van topkwaliteit!

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.