Roldeurkasten

Bisley roldeurkasten zijn gemaakt van de beste kwaliteit staal en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De roldeuren lopen zeer soepel en de kasten zijn afsluitbaar met een slot. U kunt de roldeurkasten direct in gebruik omdat deze gebruiksklaar worden afgeleverd.

12 Producten

Aflopend sorteren

12 Producten

Aflopend sorteren

Roldeurkasten informatie

Bisley roldeurkast

De vaakst gebruikte archiefkast in kantoren is de roldeurkast. Gemaakt in staal en met lamellen in kunststof, die bij het openschuiven geen extra ruimte innemen. Ze verdwijnen in de kast. Ruimtebesparend en handig in gebruik dus. De handige ophangsystemen in de kast laten u toe deze in te delen naar wens. Onder de legborden is het telkens mogelijk A4-hangmappen te archiveren. Bij regelmatig gebruik van hangmappen adviseren wij u gebruik te maken van uittrekframes.

De diverse combinatiemogelijkheden maken van de roldeurkast van Bisley het perfecte meubel om elk kantoor netjes en overzichtelijk te houden. Omdat elk kantoor anders ingedeeld is, bevat ons assortiment Bisley roldeurkasten in verschillende hoogtes en breedtes. Dit laat u toe de ruimte optimaal te benutten. U kiest voor een lage kast naast uw bureau, of benadrukt het open karakter van uw kantoor door ze als ‘room-divider’ te gebruiken. Alle kasten worden gemonteerd bij u thuis of op kantoor geleverd, tenzij anders wordt aangegeven. U kiest voor een levering tot aan de eerste drempel (en staat zelf in voor transport naar de juiste plaats en/of verdieping) of een levering inclusief plaatsing. Bij een levering inclusief plaatsing wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.