Magazijnstelling

Bisley magazijnstellingen: een assortiment van praktisch en flexibel in te richten stalen legbordstellingen, die op een dusdanige wijze opbouwbaar zijn, dat precies aan uw archiveringsbehoeften kan worden voldaan. Basis- en aanbouwstellingen bieden u de mogelijkheid om een kostenefficiënt opbergsysteem te creëren. Daarnaast is het systeem eenvoudig uit te breiden.
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Magazijnstelling informatie

Bisley magazijnstelling

Een magazijnstelling is de eenvoudigste en goedkoopste inrichting voor elk archief, magazijn of opslagruimte. Bisley ontwierp systeemstellingen in stevig staal, voorzien van legborden. De opbouw en/of indeling kan u naar eigen wens eenvoudig zelf bepalen. De legborden zijn dankzij het eenvoudige ophangsysteem per 20 mm verstelbaar en kunnen tot 90 kg veilig dragen. Met kruisschoren aan de achterzijde van de stelling wordt extra stabiliteit geboden. U kunt ook makkelijk A4-hangmappen monteren om losse papieren en dossier netjes te archiveren.

De opbouw in componenten zorgt voor een maximaal gebruik van de ruimte. Naast de basisstellingen leveren wij ook aanbouwstellingen, die toelaten dat u op een later tijdstip nog uitbreidingen of wijzigingen aanbrengt. De magazijnstellingen worden in onderdelen bij u thuis of op kantoor geleverd. De opbouw en montage is snel en eenvoudig zelf uit te voeren. Standaard produceert Bisley de stelling in RAL-7035-lichtgrijs.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.