Garderobekasten

Bisley Garderobekasten zijn kasten van zeer hoge kwaliteit. Om deze kasten naast hun functionele doeleinden ook elegant te maken, kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De garderobekasten zijn uitstekend voor gebruik in scholen en ziekenhuizen, maar ook voor op het kantoor.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Garderobekasten informatie

Bisley garderobekast

De garderobekasten van Bisley worden net zoals de roldeurkasten geproduceerd in de beste kwaliteit staal. Naast functionaliteit stralen deze kasten ook elegantie en stijl uit. Het brede aanbod aan mogelijke kleuren zorgt er voor dat ze perfect passen binnen eender welk interieur. De garderobekasten komen perfect tot hun recht in scholen en ziekenhuizen, maar verdienen ook in een kantooromgeving zeker hun plaats.

Het ruime aanbod biedt verschillende opties, om aan al uw individuele wensen te voldoen. Elke garderobekast is af te sluiten met een cilinderslot. Wij leveren er standaard twee sleutels bij. Extra beveiliging is eventueel mogelijk door middel van een hangslot. Nare luchtjes worden weggewerkt door de ventilatiegaten in elke kast. U wenst meerdere kasten naast elkaar te plaatsen, in een kleedkamer? Bisley heeft er voor gezorgd dat deze kasten makkelijk te koppelen zijn. Elke garderobekast wordt volledig gemonteerd en perfect gelast bij u thuis geleverd. U hoeft ze enkel nog op de gewenste plaats te zetten. Wij bieden op elke kast vijf jaar garantie en kortingen die oplopen tot 35 %.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.