Wandkasten

12 Producten

Aflopend sorteren

12 Producten

Aflopend sorteren

Wandkasten informatie

Kantoor wandkasten

Open karakter

Doorgaans worden kantoren en kantoorruimtes ingericht met de standaard archiefkasten zoals een draaideurkast of roldeurkast. Kantoormateriaal kan dan gemakkelijk en veilig worden opgeborgen. De wandkasten in ons assortiment hebben een open karakter en ogen hierdoor minder massief. Een ruimte kan hierdoor al snel wat groter en meer open lijken. Door hoge en lage wandkasten met elkaar te combineren kan een speelse uitstraling worden gecreëerd. Om materiaal toch veilig op te bergen kunnen elementen gekozen worden die met een slot zijn af te sluiten.

Vrijstaande kasten

De wandkasten kunnen niet alleen zoals de naam doet vermoeden tegen een muur of wand geplaatst worden, maar kunnen ook prima in een open ruimte gezet worden. Indien de kast vrijstaand wordt geplaatst kan het leuk zijn om een bankje te combineren met de kast. Dit zitelement is een optie bij de wandkasten die we aanbieden. De kasten zijn gemaakt van staal en kunnen eenvoudig in elkaar gezet worden.

Mix and match

De kasten zijn zo samengesteld dat deze op vele manieren gecombineerd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een lange kastenwand voorzien van hoge kasten, lage kasten, open vakken, laden, deurtjes, zitjes en bankjes. Om de kast nog een warmere uitstraling te geven zijn zelfs kasten leverbaar voorzien van een plantenbak. De kasten krijgen op deze manier een groen karakter en kunnen bovendien bijdragen aan een betere akoestiek.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.