Ordnerzuil

Een ordnerzuil is ideaal geschikt voor het opbergen van uw ordners. Door het roterende systeem kunt u snel en gemakkelijk bij de juiste ordner. Onder de uitvoeringen met twee, drie en vier etages kunt u kiezen voor een setje wielen zodat u de zuil gemakkelijk kunt verplaatsen. Door voor verschillende onderwerpen verschillende kleuren ordners te gebruiken, blijft uw archief overzichtelijk.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Ordnerzuil informatie

Ordnerzuil informatie

Onze site biedt verschillende ordnerzuilen aan, waarop u uw mappen en ordners overzichtelijk kan plaatsen. Plaats-besparend dankzij een om de as draaiend systeem. De kleinste varianten laten zich makkelijk op een bureau zetten, terwijl de uitvoeringen met meerdere verdiepingen vrij in de ruimte staan. Met een optionele set wielen is verplaatsen geen opgave.

Een ordnerzuil is het meest praktische en meest overzichtelijke opbergsysteem: dicht bij de hand, netjes en eenvoudig. Een groot aantal van onze ordnerzuilen bieden we standaard aan met vijf jaar garantie. Wij leveren uw bestelling gebruiksklaar bij u thuis of op kantoor.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.