Houten Dressoirkasten

Onze houten dressoirkasten geven een luxe uitstraling aan uw kantoor-, woon- of werkruimte. De kasten zijn leverbaar in dezelfde houtkleuren als onze bureaus. Wanneer de producten hetzelfde leveringstarief hebben kunt u deze qua kleur mooi combineren.

8 Producten

Aflopend sorteren

8 Producten

Aflopend sorteren

Houten Dressoirkasten informatie

Houten dressoirkast

Met een houten dressoirkast maakt u een einde aan rondslingerende papieren en/of materialen zonder echte bestemming. Alles krijgt een plaats in deze kast die wij in verschillende formaten en kleuren leveren. Optioneel zijn er glazen elementen aan toe te voegen. Elke uitvoering bezorgt uw woon- of werkplek onmiddellijk een stijlvolle uitstraling. Grotere stukken of apparaten vinden probleemloos en eenvoudig een plaats op de kast.

Onze houten dressoirkasten stemmen qua kleur overeen met de rest van ons assortiment. De combinatie met bureaus en hoge kasten is perfect mogelijk, wat zorgt voor één geheel in een professionele en verzorgde look. (Hetzelfde leveringstarief betekent dezelfde kleur) . Bij twijfel of advies is onze klantendienst bereikbaar om u in uw keuze bij te staan.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.